Sista dagen på jobbet!

... och tänkte testa ett inlägg via iphonen, verkar ju funka bra! I morgon är det hej då kyla och hej värme och spännande äventyr, önska mig lycka till =) One day left! Fy fan va gött...

Nu börjar det närma sig på riktigt!

Jag hade svårt att ha fokus på jobbet förra veckan bara för att jag helt enkelt bara gick runt och tänkte på resan, undrar hur det skall gå imorn och övermorgon, får bita i!

Som sagt, nu börjar det bli riktigt riktigt nära nu. Så nära att man inte riktigt fattar det och så nära som man aldrig trodde att det skulle bli när man startade "räknanertillresancount down-appen" och skrev in det tresifriga talet 100. Men nu är det faktiskt bara 3 dagar kvar och jag känner hur det riktigt spritter och pirrar i hela kroppen så där skönt =)

Har handlat det som behövs, tror jag i allafall. Backpackerhandboken som jag inhandlade (och som Nils faktiskt varit med och skrivit) har vart en ganska bra inspirationskälla. Om man snackar med honom så vet man hur man beställer den, så gör det.

En bra spark i röva innan man drar igång planerandet!
En bra spark i röva innan man börjar planera inför resan!

Jag har alltid kör med taktiken att de löser sig sen har man egentligen bara bokat en flygbiljett och planerat en resrutt som aldrig stämmer. Indien var väl ett slående exempel då jag ville åka norr över till Nepal men hamnade i Goa 35 h med tåg söder ut från utgångspunkten.

Den här gången har jag faktiskt planerat. Bokat rum, bokat surfkurs, och lagt upp en seriös resrutt för dom 2-3 första veckorna iaf och köpt en hel del praktiska grejor. T.ex. en microfiber handduk, en letherman multikniv som jag iofs fick som ett bidrag från mor och far o.s.v.

3 dagar kvar, bring it on!


Egotrip för mig själv

Har en sån sjuk längtan efter att dra nu så jag kände att jag behövde lägga upp lite bilder som jag kan götta mig åt, nu ska jag kolla gamla resefilmer!


Shanghai
Australien ´07Great Barrier ReefMonsunregn, Goa, IndienPuss i Kina
Rantambore National Park India
Palolem Beach, Goa, IndiaBröllop Australien ´07Flyg från Beijing till Hainan, KinaBeijing, Kina
Taj Mahal, Agra, India

7 dagar kvar nu (!)

Ja, då drar vi igång bloggen då!

Jag har väl aldrig haft varken ork eller nått större intresse att skriva ner mina tankar så att alla andra kan läsa dem men jag tänkte göra ett försök dels för att stilla oron hos mor och far och dels för att flickvän, kompisar och syskon som är kvar hemma i Sverige skall ha en någorlunda uppfattning om vart jag är någonstans i världen och förhoppningsvis bli lite avundsjuka =)

Resa har alltid varit en stor passion för mig och jag drar iväg så ofta jag känner att jag har tid och pengar. Målet är en lite längre resa/år och hittills har jag hunnit med Singapore, Malaysia, Australien, Kina och Indien.

Grundtanken den här gången är att göra sydostasien under en 2 månaders period, halva tiden på egen hand och halva tiden med min föredetta jobbarkompis Emil och hans goa gäng med vågsurf som fokus!

Snart drar jag! 8 dagar kvar!


Bara 8 dagar kavr nu!
Kina 2008 med Erica


RSS 2.0